STICHTING LIBERTY IN AUGMENTATION

KvK: 69943524

  • LinkedIn - Black Circle

©2017 by Liberty in Augmentation. Proudly created with Wix.com

Vrijheid van Keus

Ons lichaam is van ons. Net zoals we kunnen kiezen wat voor baan we zoeken of bij welke universiteit we gaan studeren, we moeten de vrijheid hebben te doen met ons lichaam wat we willen. Als een bepaalde situatie vereist dat, om een chronische pijn te stoppen, een amputatie verricht moet worden, wie heeft dan het recht om je die keus te ontzeggen?

Hogere Subsidies Voor Bionisch Onderzoek

Wij geloven dat het menselijk lichaam een sterke basis is die ons gebracht heeft waar we nu zijn. Maar om onze protheses te verbeteren hebben we hogere subsidies nodig voor bionisch onderzoek zodat we betere en meer levensechte ledematen en organen kunnen creëren. Hierdoor heeft iedereen de kans om volledig van hun leven te kunnen genieten en uiteindelijk nog beter dan iemand met een ledemaat van vlees en bloed.

Verlaag Medische Verzekerings Kosten

Op dit moment hebben de VS, Luxemburg, en Zwitserland de hoogste medische rekeningen. Apotheken over de hele wereld hebben een monopolie op medicijnen, verzekeraars gaan te vaak voor de goedkoopste optie ook al is dit niet het meest optimaal voor de patient, en de regeringen hebben deze punten niet eens op hun agenda staan. Om elk geamputeerd persoon op deze planeet een eerlijke kans te geven op een prothese moeten er meer comfortabele betalingsopties zijn, verlaagde productie kosten, en verzekeraars naar de unieke omstandigheden van de patient laten kijken en daardoor een algemene oplossing te vermijden.

Verhoog Bewustzijn Van Protheses

Mensen die onlangs een ledemaat kwijt zijn geraakt, bijvoorbeeld soldaten, zijn vaak het middelpunt van aandacht maar ook snel weer vergeten. Het is juist de fase na de amputatie en de rouw periode waar de wereld over moet leren. De financiële problemen, de pijn, de onderdrukking van deze pijn d.m.v. medicijnen, en het constante gevoel van "bekeken worden". Wij willen ervoor zorgen dat deze problemen aan het licht komen en er voorlichting over geven. Deze mensen mogen en moeten niet als buitenstaanders gezien worden, maar als een integraal onderdeel van de gemeenschap.

STICHTING LIBERTY IN AUGMENTATION